Un barbat de 28 de ani a fost arestat - sambata, la Londra - in cadrul anchetei desfasurate in cel mai important jaf din Marea Britanie, a anuntat politia, citata de Rompres. Vineri, anchetatorii au regasit mai multe milioane de lire sterline intr-un
Un barbat de 28 de ani a fost arestat - sambata, la Londra - in cadrul anchetei desfasurate in cel mai important jaf din Marea Britanie, a anuntat politia, citata de Rompres. Vineri, anchetatorii au regasit mai multe milioane de lire sterline intr-un depozit din sud-estul Londrei, unde au arestat de asemenea un barbat de 43 de ani, acesta fiind eliberat sambata dupa achitarea unei cautiuni.
In jaful din 22 februarie, comis intr-un depozit al societatii de transportat fonduri din Tonbridge (in sud-estul Angliei), au fost sustrase 53 de milioane de lire (77,8 milioane de euro). Pana in prezent, cinci persoane au fost inculpate. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.