Flamingo

Societatea Flamingo International (FLA) a transmis vineri Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare un raport privind operatiunile efectuate cu actiunile emise. Potrivit informatiilor, in data de 21 noiembrie, unul dintre membr

Flamingo

Societatea Flamingo International (FLA) a transmis vineri Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare un raport privind operatiunile efectuate cu actiunile emise. Potrivit informatiilor, in data de 21 noiembrie, unul dintre membrii Consiliului de Administratie al societatii a vandut pe piata BVB un pachet de 950.000 de actiuni FLA la un pret mediu de 0,44 lei noi pe actiune. Pachetul reprezinta 1,09 la suta din capitalul social al companiei, respectiv 0,18 din valoarea capitalului social majorat la 16 septembrie.

Rulmenti Barlad

Societatea Rulmenti din Barlad a anuntat inceperea, din 28 noiembrie, a platii dividendelor aferente anului 2004, se arata intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti. Potrivit informatiilor transmise, dividendul net pe actiune este de 0,3398 lei noi. Cei vizati sunt actionarii inscrisi in registrul actionarilor pana la data de 16 mai 2005, se arata in comunicat. Pentru actionarii care nu se prezinta la sediul companiei pana in data de 22 decembrie, distribuirea dividendelor se va face prin mandat postal, cu scaderea taxelor aferente.

Oltchim

Compania Oltchim Ramnicu Valcea a anuntat convocarea Adunarii Generale Ordinare si Extraordinare a actionarilor pentru data de 22 decembrie 2005. Pe ordinea de zi a ADOA se afla discutarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pentru anul 2005 si aprobarea bugetului pentru anul 2006. Membrii AGOA vor dezbate si proiectul de constituire a unei societatii mixte intre Oltchim si investitori privati in vederea realizarii unei activitati de productie de profile PVC si de panouri termoizolante. Totodata se va discuta si aprobarea vanzarii unor terenuri aflate in proprietatea societatii. La randul lor, membrii AGEA vor dezbate aprobarea reducerii capitalului social al companiei cu valoarea de 93 de mii de lei noi, din cota de actiuni detinute de stat prin MEC, ca urmare a obligatiei de a transfera din patrimoniul societatii a unui teren de peste 41 de mii de metri patrati.

Silcotub

Compania Silcotub SA a transmis Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare un raport privind modificarea structurii actionariatului. Potrivit informatiilor oferite, 7.846.198 de actiuni Tubman International Ltd au fost transferate in portofoliul Tubman Holding Gibraltar Ltd, care a obtinut astfel 84,86 la suta din totalul drepturilor de vot la Silcotub. Transferul drepturilor de vot a fost confirmat de Bursa de Valori Bucuresti in data de 22 noiembrie, se mai arata in comunicat.

Moldosin Vaslui

Societatea comerciala Moldosin Vaslui a anuntat vineri convocarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor pentru data de 20 decembrie 2005. Potrivit comunicatului transmis Bursei de Valori Bucuresti, pe ordinea de zi se va afla alegerea unui nou Consiliu de Administratie ca urmare a schimbarilor efectuate in structura actionariatului companiei. Totodata se va discuta aprobarea noii organigrame adaptate la conditiile reale ale companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.