Scandalul legat de transferul lui Mutu de la Dinamo la Inter Milano, in 1999, continua cu noi episoade. Vineri seara, "cainii" au anuntat ca au pus la dispozitia Garzii Financiare, institutie care incearca sa demonstreze ca s-au subtilizat 3,9 milioa
Scandalul legat de transferul lui Mutu de la Dinamo la Inter Milano, in 1999, continua cu noi episoade. Vineri seara, "cainii" au anuntat ca au pus la dispozitia Garzii Financiare, institutie care incearca sa demonstreze ca s-au subtilizat 3,9 milioane de dolari la aceasta tranzactie, toate documentele legate de acest transfer, reafirmand ca suma incasata de club este de 2,1 milioane de dolari, fata de cele sase pe care se pare ca le-ar fi platit italienii. Garda incearca sa stabileasca daca informatiile aparute in presa italiana si in cea romana, potrivit carora Inter ar fi achitat sase milioane pentru serviciile lui Mutu sunt exacte sI daca persoanele care si-au insusit diferenta de bani au platit impozitele aferente. Mai nou, FC Arges, club care l-a crescut pe internationalul care joaca acum la Juventus, a amenintat ca, in cazul in care se va dovedi frauda, intentioneaza sa ceara recalcularea grilei de formare in functie de suma reala a transferului. Altfel, sefii dinamovisti s-au conformat rapid solicitarii lui Vasile Blaga, Ministrul Administratiei sI Internelor, presedintele Nicolae Badea anuntand ieri ca a contactat trei mari firme de audit, pentru a gasi una dispusa sa controleze finantele clubului. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.