Dinamo a sustinut sambata la pranz primul si ultimul meci amical sub comanda noii conduceri tehnice, formate din directorul tehnic Cornel Dinu si antrenorul Ion Marin, impotriva divizionarei B CS Otopeni, de care a trecut cu 2-1. Partida s-a disputat
Dinamo a sustinut sambata la pranz primul si ultimul meci amical sub comanda noii conduceri tehnice, formate din directorul tehnic Cornel Dinu si antrenorul Ion Marin, impotriva divizionarei B CS Otopeni, de care a trecut cu 2-1. Partida s-a disputat pe terenul sintetic din Complexul Sportiv Dinamo si a adunat cateva sute de suporteri dornici sa vada la lucru echipa favorita, dar si schimbarile aduse de noul staff. Ion Marin a stat pe banca si a trimis in teren o formatie asezata altfel decat a pregatit-o Vigo toata iarna. Dinamo a revenit la sistemul cu trei fundasi, patru mijlocasi, doua varfuri retrase si unul impins, dupa ce Andone implementase formula 4-4-2. "Cainii" au jucat in formula Cr. Munteanu - Barcauan, Alexa, Moti - Fl. Petre (72 I. Balan), Grigorie (57 Galamaz), Margaritescu (67 Ropotan), Pulhac (67 C. Munteanu) - Danciulescu (57 Bratu), Zicu (57 Vl. Munteanu) - Cl. Niculescu (77 L. Ganea). Golurile dinamovistilor au fost reusite de Zicu (5) si Danciulescu (55). In lipsa spectacolului din teren, responsabilul cu show-ul a fost Cornel Dinu, directorul tehnic al lui Dinamo, care a urmarit partida din tribuna si care nu s-a sfiit sa arunce sageti in oameni care au lucrat la club sau care mai sunt inca acolo, in functii de conducere. "Nu ma mai filmati, pe mine, filmati-i p-astia care platesc sa li se faca imagine. Eu am facut-o acum 40 de ani. Filmati-i pe dinamovistii de juma' de an, pe Netoiu, pe Becali!", li s-a adresat Dinu cameramanilor. Apoi a comentat schimbarea sistemului de joc: "Toate sistemele sunt contestate, incepand de la cel primitiv si pana la capitalism! Important e sa-i pui in valoare pe jucatori. Nu conteaza sistemul, eu oricum am fost slab la matematica. Conteaza cum ii pui in teren, in cele doua faze, de dezvoltare a atacului si a apararii. Nu s-a schimbat nimic, fundasii sunt in aparare, mijlocasii sunt tot la mijloc, iar atacantii tot in atac". Din tribuna, Dinu a vociferat pe aproape toata durata partidei, fara sa-l uite nici pe fostul antrenor, spaniolul Esteban Vigo, despre care a spus ca "nu am vazut la el nici o idee tactica." (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.