Dan Petrescu s-a declarat nemultumit la finalul primei sale partide oficiale pe banca echipei poloneze Wisla Cracovia, in ciuda faptului ca a obtinut victoria cu 2-1 in meciul cu Groclin si ramane pe primul loc in clasament. "Ar fi trebuit sa inscrie
Dan Petrescu s-a declarat nemultumit la finalul primei sale partide oficiale pe banca echipei poloneze Wisla Cracovia, in ciuda faptului ca a obtinut victoria cu 2-1 in meciul cu Groclin si ramane pe primul loc in clasament. "Ar fi trebuit sa inscriem mai mult in prima repriza, cand arbitrul ne-a refuzat si un penalty. Desi am castigat, sunt nemultumit, pentru ca am ratat mult. Nu este permis ca echipa campioana a Poloniei sa rateze atatea ocazii", a afirmat Petrescu pentru site-ului oficial al Wislei. Tehnicianul roman a criticat si prestatia arbitrului intalnirii, despre care a spus ca "a luat multe decizii dubioase", insa si-a laudat adversarii: "Nu am vazut o echipa atat de bine organizata nici intre cele mai bune zece formatii din Romania". Site-ul oficial al gruparii poloneze noteaza ca Dan Petrescu a fost agitat pe banca la primul sau meci oficial ca antrenor la Wisla, exprimandu-si in dese randuri nemultumirea fata de cele petrecute pe teren. "Au fost multe decizii pe care le-am considerat incorecte. Daca din acest motiv voi fi trimis in tribuna, imi este indiferent, pentru ca de acolo voi vedea meciul mai bine", a explicat tehnicianul roman. Dan Petrescu l-a titularizat in meciul cu Groclin si pe Norbert Varga, jucator achizitionat de Wisla in aceasta iarna, la solicitarea tehnicianului roman, care a debutat, astfel, la formatia poloneza. Varga a iesit din joc inainte de pauza, acuzand dureri musculare. Jucatorul roman s-a declarat multumit de debutul sau la Wisla, in timp ce site-ul oficial al clubului polonez a notat ca acesta a evoluat bine la mijlocul terenului, facand un cuplu "excelent" cu Mauro Cantoro. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.