In tara
Vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii, iar cerul va fi mai mult noros. Vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare in nordul si centrul teritoriului si pe arii restranse in vest. In Oltenia si Muntenia temp
In tara
Vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii, iar cerul va fi mai mult noros. Vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare in nordul si centrul teritoriului si pe arii restranse in vest. In Oltenia si Muntenia temporar va ploua, izolat fiind posibile descarcari electrice si caderi de grindina. Local cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare, iar la munte va viscoli ninsoarea. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -4 si 6 grade. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, mai ridicate in sud-est pana la 16 grade.
La Bucuresti
Cerul se va innora treptat, iar pana seara va incepe sa ploua, fiind posibil ca aversele sa fie insotite de descarcari electrice. Vantul va deveni moderat. Temperatura minima va fi cuprinsa intre 3 si 5 grade. Temperatura maxima va fi in jur de 15 grade.
Sursa: Internet


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.