Printul Philip nu a fost singurul pretendent la mana actualei regine a Marii Britanii, potrivit unor scrisori scrise de tanara printesa Elisabeta unei verisoare si care vor fi vandute la licitatie in cursul saptamanii viitoare, transmite Sky News cit
Printul Philip nu a fost singurul pretendent la mana actualei regine a Marii Britanii, potrivit unor scrisori scrise de tanara printesa Elisabeta unei verisoare si care vor fi vandute la licitatie in cursul saptamanii viitoare, transmite Sky News citat de Mediafax. Noua scrisori care ofera detalii referitoare la alti doi tineri care au reusit sa-i atraga privirea actualei regine a Marii Britanii in perioada in care era doar printesa vor fi scoase la licitatie. Valoarea acestor documente este estimata la 17.000 de dolari. Istoricul regal Hugo Vickers a declarat ca, atunci cand avea doar 19 ani, Elisabeta a recunoscut ca este atrasa de varul ei, Andrew Elphinstone, duce de Grafton. Pe de alta parte, regina obisnuia sa spuna despre actualul ei sot ca este "un tip care arata bine". "Regina analiza, la momentul respectiv, cu cine se putea casatori. Scrisorile ei sunt destul de ironice si nostime si mai multi posibili candidati sunt mentionati", a declarat istoricul. "Ducele de Grafton a fost trimis in India. El a fost detasat acolo de lordul Mountbatten, intr-un fel ca sa elibereze calea pentru printul Philip", mentioneaza una dintre scrisorile pe care tanara Elisabeta le-a scris verisoarei ei, Diana Bowes-Lyon. Scrisorile ofera si detalii ale inceputurilor relatiei actualei regine cu sotul ei."Recunosc ca mama a spus: <<E un tip care arata bine>> si admit ca am fost de acord cu aceasta afirmatie", i-a scris Elisabeta verisoarei ei. Valoarea scrisorilor a fost estimata la peste 17.000 de dolari, in timp ce o bucata din tortul de la nunta printului Charles cu Diana va fi pusa in vanzare cu aproape 300 de dolari. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.