O vila care, dupa toate aparentele, pare a fi cea vanduta de matusa Tamara omului de afaceri Paul Opris, a aparut in rubrica de "vanzari imobiliare" a unui cotidian central. Potrivit Romnet, "Ziarul Financiar" a publicat, in urma cu doua zile, in sup
O vila care, dupa toate aparentele, pare a fi cea vanduta de matusa Tamara omului de afaceri Paul Opris, a aparut in rubrica de "vanzari imobiliare" a unui cotidian central. Potrivit Romnet, "Ziarul Financiar" a publicat, in urma cu doua zile, in suplimentul de imobiliare, un anunt de vanzare a unei vile. Atat locatia, cat si fotografiile imobilului, duc la concluzia ca este vorba de faimoasa vila a matusii familiei Nastase, Tamara Cernasov. Si aceasta, in conditiile in care procurorii anticoruptie au descins, la inceputul acestei saptamani, la o vila din centrul Bucurestiului care a apartinut matusei Tamara. Se pare ca si vanzarea acestui imobil, care se afla pe strada Christian Tell, se afla in atentia anchetatorilor. Vila, situata in apropirea Ambasadei Frantei, ii apartine acum omului de afaceri Paul Opris, care a cumparat imobilul in 2001, de la matusa Danei Nastase, la un pret cu mult sub cel al pietei. In aceste conditii, scoaterea ei la vanzare ar putea reprezenta un tun imobiliar de cateva miliarde de lei. Va prezentam textul complet al anuntului: Piata Amzei - Ambasada Frantei, D+P+1+M, stil arhitectonic specific perioadei interbelice, St=600mp, Sc=715mp, beton, centrala proprie, A/C, sistem de alarma, garaj 19,26mp. VANZARE. Dan Ciobanu 0742100580. Potrivit Romnet, nici proprietarul si nici intermediarul nu au facut comentarii cu privire la aceasta tranzactie, dar oamenii legii sunt de parere ca obiectul anchetei nu pare a avea legatura cu aceasta vanzare. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.