Doi cetateni de origine romana au fost arestati de agentii FBI, miercuri dimineata, la Las Vegas, fiind banuiti ca fac parte dintr-o retea specializata in frauda cu carti de credit, care actioneaza pe teritoriul Statelor Unite, relateaza pagina onlin
Doi cetateni de origine romana au fost arestati de agentii FBI, miercuri dimineata, la Las Vegas, fiind banuiti ca fac parte dintr-o retea specializata in frauda cu carti de credit, care actioneaza pe teritoriul Statelor Unite, relateaza pagina online a postului local de televiziune KVBC.
Potrivit Politiei Federale americane, care a realizat si o perchezitie amanuntita in casa in care au fost descoperiti cei doi romani, gruparea criminala fura codurile cartilor de credit, dupa care confectiona peste 600 de carduri magnetice false pe zi, pentru a retrage bani sau a achizitiona bunuri prin plata electronica.
Aceasta retea extinsa si sofisticata extragea numai cateva sute de dolari dintr-un singur cont bancar, dupa care distrugea cardurile false, pentru a nu atrage atentia. Numerele cartilor de credit erau obtinute gratie membrilor gruparii, care lucrau in magazine si restaurante.
Alte sase persoane au fost arestate in legatura cu acest caz, cinci in New Jersey si una in New York.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.