Procurorul Andreea Serbanoiu, de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, care a stabilit ca sotul Romanitei Iovan a actionat in legitima aparare atunci cand l-a impuscat pe hotul care a patruns in locuinta sa, a fost detasat la Parchetul Judecatoriei Si
Procurorul Andreea Serbanoiu, de la Parchetul Tribunalului Bucuresti, care a stabilit ca sotul Romanitei Iovan a actionat in legitima aparare atunci cand l-a impuscat pe hotul care a patruns in locuinta sa, a fost detasat la Parchetul Judecatoriei Sibiu. Consiliul Superior al Magistraturii a admis solicitarea procurorului Serbanoiu de a fi detasat, incepand cu data de 1 februarie, la Parchetul Judecatoriei Sibiu, pentru o perioada de 90 de zile. La inceputul lunii februarie, procurorii au dispus neinceperea urmaririi penale impotriva lui Adrian Iovan, considerand ca in cauza sunt aplicabile dispozitiile legale cu privire la legitima aparare. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.