Yildirim Demiroren, presedintele lui Besiktas Istanbul, i-a propus lui Mircea Lucescu un schimb Tolga Seyhan - Daniel Pancu (foto), iar tehnicianul roman si-a dat deja acordul, sustine cotidianul "Fanatik". "Presedintele Yildirim Demiroren i l-a ceru
Yildirim Demiroren, presedintele lui Besiktas Istanbul, i-a propus lui Mircea Lucescu un schimb Tolga Seyhan - Daniel Pancu (foto), iar tehnicianul roman si-a dat deja acordul, sustine cotidianul "Fanatik". "Presedintele Yildirim Demiroren i l-a cerut lui Lucescu pe Tolga, propunandu-l la schimb pe Pancu. Luce a spus ca este de acord", noteaza "Fanatik", care aminteste ca Pancu evolueaza pana in vara la Rapid sub forma de imprumut. Potrivit jurnalului turc, Mircea Lucescu a spus ca va face tot ce va putea pentru ca acest schimb de jucatori sa aiba loc. Internationalul turc Tolga Seyhan, in varsta de 29 de ani, a fost transferat la Sahtar in iunie 2005, de la Trabzonspor, clubul ucrainean platind 3,75 miloane de dolari. Lucescu a negat ieri varianta presei turce. "Nici macar nu s-a pus problema unui astfel de schimb. E pur si simplu o inventie a presei din Turcia. Nu stiu care este scopul lor, dar nu este nimic adevarat. Pai cum sa-l dam pe Tolga, pe care de abia l-am luat cu 4 milioane de dolari? Eu am nevoie de acest jucator si nu se pune problema sa plece", a explicat Lucescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.