Adrian Mutu s-a refacut dupa accidentarea care l-a oprit sa participe alaturi de echipa nationala la turneul din Cipru si este anuntat astazi printre titularii lui Juventus in deplasarea de la Genova, pentru meciul cu Sampdoria, din etapa a 28-a din
Adrian Mutu s-a refacut dupa accidentarea care l-a oprit sa participe alaturi de echipa nationala la turneul din Cipru si este anuntat astazi printre titularii lui Juventus in deplasarea de la Genova, pentru meciul cu Sampdoria, din etapa a 28-a din Serie A. Agentia AFP noteaza ca jucatorul roman va fi trimis in teren pe post de mijlocas lateral, insa Mutu nu s-a declarat deloc deranjat, in ciuda faptului ca este atacant. "Invat sa joc in aceasta noua pozitie. Marchez goluri si multe din pasele mele aduc goluri, iar acest lucru este multumitor. A fost putin ciudat la inceput, dar cred ca m-am adaptat bine, si, lucrul cel mai important, este ca echipa joaca bine", a spus internationalul roman. "Mutu va trebui sa atace inca o data pe flancuri pentru a ajuta pe Juventus in lupta finala catre cucerirea titului, sambata, la Genova, cu Sampdoria. In plina renastere, Mutu, concediat de Chelsea pentru problemele cu drogurile, accepta cu entuziasm sa joace pe banda pentru a apara cele zece puncte avans ale lui Juve in cursa pentru titlu, cu 11 etape inainte incheierea Seriei A", scrie AFP. "Fabio Capello, strategul torinez, conteaza mai mult ca sigur pe Mutu la Genova in contextul in care Zlatan Ibrahimovic, accidentat miercuri, cu Suedia, este indisponibil", mai scrie agentia franceza. Mai mult ca sigur, Capello va mai odihni cativa titulari in perspectiva meciului de marti din UEFA Champions League, cu Werder Bremen. Despre partida cu Werder, Mutu spune ca Juventus trebuie sa invete din greselile facute in tur. "Nu putem spune prea multe lucuri rele despre meciul de la Bremen. Am dominat jocul si ne-am asumat riscuri pentru a castiga. Nu am jucat rau, dar ne-a lipsit concentrarea si nu ar fi trebuit sa avem parte de cele cinci minute care ne-au costat scump, dar din pacate s-a intamplat", a spus atacantul roman. "Werder este genul de echipa care nu renunta la lupta pana la fluierul final. Va trebui sa dam totul pe teren in fata propriilor suporteri pentru a obtine calificarea in turul urmator. Acesta este principalul nostru obiectiv. Nemtii au o echipa de calitate, dar nu avem de ce sa ne temem daca vom juca asa cum stim sa o facem. Trebuie sa invatam din greseli. Nu vom renunta la lupta pana la fluierul final, iar prima mansa a reprezentat o lectie pentru noi", a adaugat Mutu.Si ceilalti internationali romani din Serie A sunt anuntati in primele echipe. Astfel, Cristian Chivu va incepe din primul minut pentru AS Roma partida de pe teren propriu cu Inter, la finalul careia romanii spera saobtina cea de-a 12-a victorie consecutiva in campionat, in timp ce Bogdan Lobont se va afla in poarta Fiorentinei pentru meciul de acasa cu Siena, ambele confruntari fiind programate maine. In schimb, Paul Codrea ar putea incepe pe banca de rezerve partida pe care US Palermo o joaca la Lecce. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.