Politistii de frontiera au recuperat, joi seara, un morun de 160 de kilograme care fusese pescuit ilegal de doi tulceni, din Dunare, pestele fiind dus la o statie piscicola de reproducere. Politistii au descoperit pestele viu, pe raza localitatii tul
Politistii de frontiera au recuperat, joi seara, un morun de 160 de kilograme care fusese pescuit ilegal de doi tulceni, din Dunare, pestele fiind dus la o statie piscicola de reproducere. Politistii au descoperit pestele viu, pe raza localitatii tulcene Grindu, intr-o caruta cu care se deplasau Costica P. (38 de ani) si Marian D. (37 de ani). Cei doi barbati, care nu aveau nici un fel de acte care sa justifice pescuitul sau transportul, au declarat ca prinsesera pestele salvat, cu cateva ore in urma si vroiau sa-l vanda in localitatea Grindu. Exemplarul de sturion, specia morun, a fost predat unei statii pilot de reproducere, apartinand unei firme bucurestene. Politistii de frontiera le-au intocmit celor doi tulceni actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru detinere si transport in vederea comercializarii, fara documente legale. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.