Mircea Lucescu (foto) l-a contrazis ieri pe George Copos, patronul Rapidului, care afirmase miercuri seara ca antrenorul lui Sahtar Donetk s-ar afla printre actionarii gruparii din Grant. Intr-un interviu acordat Total Sport FM, Lucescu sustine ca nu
Mircea Lucescu (foto) l-a contrazis ieri pe George Copos, patronul Rapidului, care afirmase miercuri seara ca antrenorul lui Sahtar Donetk s-ar afla printre actionarii gruparii din Grant. Intr-un interviu acordat Total Sport FM, Lucescu sustine ca nu este interesat sa detina actiuni la vreun club din tara. "George a spus si el, asa, doua cuvinte, a vazut situatia de la Dinamo si m-a pus si pe mine din oficiu printre actionarii Rapidului. Nu este cazul. In aceasta zona intra, de obicei, oameni cu bani multi, care au nevoie de popularitate, de imagine, nu actorii fenomenului", a explicat Lucescu. De altfel, reputatul tehnician este cunoscut pentru afacerile proaste pe care le face, el pierzand foarte multi bani intr-o societate de asigurari si intr-o fabrica de pantofi. "Am mai spus ca nu ma intereseaza sa ma implic financiar la vreun club. Treaba mea e sa stau pe banca, sa pregatesc echipa si sa obtin rezultate", a continuat Lucescu. Acesta a respins si zvonul ca s-ar implica in vreun fel in "Groapa". "Imi este greu sa ma pronunt despre ce se intampla la Dinamo. Pot vorbi doar ca un om care recepteaza din afara ceea ce se intampla acolo. Cred ca au luat cele mai bune masuri in acest moment, astfel incat clubul sa nu aiba prea mult de suferit", a comentat Lucescu "vantul schimbarii" de la Dinamo. Antrenorul lui Sahtar nu a evitat sa vorbeasca nici despre sansele Rapidului, echipa antrenata de fiul sau, in dubla confruntare cu Hamburg SV, din optimile de finala ale Cupei UEFA. "Hamburg este, intr-adevar, la un nivel foarte ridicat in momentul acesta, insa Rapid are experienta confruntarilor cu fotbalul german, ceea ce este vital, fiindca stilul nu este foarte diferit. Am incredere ca Razvan si toti jucatorii vor reusi sa treaca si peste Hamburg, mai ales cu sprijinul suporterilor. E un mare dezavantaj faptul ca turul se joaca in Giulesti, fiindca presiunea va fi dubla", a apreciat Lucescu.
A refuzat nationala Turciei!
Intr-un alt interviu, acordat cotidianului turc "Zaman", antrenorul roman a recunoscut ca i s-a propus sa preia nationala Turciei. "Am primit o oferta, insa nu puteam sa o accept. Am un contract cu Sahtar. Poate ca unii nu imi respecta contractul, insa cred ar trebui sa fie respectat", a spus Lucescu. "In Turcia exista aceasta problema a nerespectarii contractelor. Am plecat de la Besiktas cand mai aveam doi ani de contract. Cu banii pe un an am cerut sa se refaca stadionul. As fi putut cere cel putin acesti bani, salariul pe un sezon", a comentat Lucescu felul in care respecta turcii intelegerile. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.