Singurul baschetbalist roman care a evoluat in NBA, Ghita Muresan, a anuntat ca va reveni pe teren, maine seara, in ultimul meci al sezonului regulat din cadrul ABA League, uriasul din Cluj urmand sa evolueze in tricoul echipei Maryland Nighthawks, i
Singurul baschetbalist roman care a evoluat in NBA, Ghita Muresan, a anuntat ca va reveni pe teren, maine seara, in ultimul meci al sezonului regulat din cadrul ABA League, uriasul din Cluj urmand sa evolueze in tricoul echipei Maryland Nighthawks, in deplasare, impotriva gruparii Harlem Strong Dogs. Bazandu-se pe regulamentul ligii secunde profesioniste nord-americane, in care se precizeaza ca orice echipa poate coopta o singura data pe sezon foste celebritati din baschetul mondial, team-ul din Maryland i-a propus ex-internationalului roman sa joace in meciul de maine, in pauza, fiind programat si un spectacol baschetbalistic care are ca scop strangerea de fonduri pentru organizatii caritabile. Asadar, dupa ce a spus adio baschetului in urma cu trei ani, cand a evoluat pentru ultima data in tricoul nationalei Romaniei in cadrul preliminariilor Euro 2003, Big Ghita va reveni pe teren si se va alatura altor vedete care au ales ABA League. Reamintim ca uriasul de 2,38 m a evoluat sase sezoane in NBA, la echipele Washington Bullets si New Jersey Nets, dupa care si-a deschis peste Ocean o scoala de baschet intitulata sugestiv "Giant Basketball Academy". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.