Mijlocasul stelist Florentin Dumitru si-a anuntat ieri impresarul ca pana luni va veni la Petrosani, pentru a semna un contract cu Jiul valabil pana la finalul actualei editii de campionat. Antrenorul "minerilor", Aurel Sunda, considera ca transferul
Mijlocasul stelist Florentin Dumitru si-a anuntat ieri impresarul ca pana luni va veni la Petrosani, pentru a semna un contract cu Jiul valabil pana la finalul actualei editii de campionat. Antrenorul "minerilor", Aurel Sunda, considera ca transferul mijlocasului stelist va aduce un plus formatiei din Petrosani. "Cu Dumitru in echipa avem mari sanse sa ne salvam de la retrogradare", a declarat Sunda. Altfel, Sunda a anulat amicalul cu divizionara secunda Apullum Alba Iulia din cauza ninsorii abundente cazute la Petrosani. "Imi pare rau cu nu mai jucam acest meci pentru ca ar fi fost un test util inainte de inceperea campionatului", a afirmat Sunda. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.