Catedra de Masterat a Universitatii Nationale de Arta si Universitatea de Arhitectura "Ion Mincu" anunta cea de-a 11-a conferinta din cadrul cursului optional de masterat, "Cazul Giacometti" sustinuta de pictorul Sorin Dumitrescu. In 2006 se implines
Catedra de Masterat a Universitatii Nationale de Arta si Universitatea de Arhitectura "Ion Mincu" anunta cea de-a 11-a conferinta din cadrul cursului optional de masterat, "Cazul Giacometti" sustinuta de pictorul Sorin Dumitrescu. In 2006 se implinesc 40 de ani de la moartea lui Alberto Giacometti. Prelegerea descopera un unghi neasteptat de abordare spirituala, in duhul artei rasaritene si al icoanei bizantine, a operei marelui artist.
Conferinta va fi insotita de o documentatie vizuala si va avea loc luni, 6.3.2006, cu incepere de la orele 15.00, in Sala Frescelor/amfiteatru a Universitatii de Arhitectura "Ion Mincu". Accesul se va face pe usa principala din strada Biserica Enei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.