Directorul Spitalului Sf. Pantelimon din Capitala, Dan Serban, a declarat ieri, potrivit Mediafax, ca dupa ce masina sa a fost sparta, se simte amenintat de fosta echipa de conducere a unitatii sanitare si de angajatii unei firme de paza careia nu i-
Directorul Spitalului Sf. Pantelimon din Capitala, Dan Serban, a declarat ieri, potrivit Mediafax, ca dupa ce masina sa a fost sparta, se simte amenintat de fosta echipa de conducere a unitatii sanitare si de angajatii unei firme de paza careia nu i-a mai prelungit contractul. Directorul Serban a indicat trei posibile directii, referindu-se la cei pe care el ii suspecteaza de vandalizarea autoturismului, si anume doi chirurgi pe care nu i-a mai lasat sa faca de garda, Florian Popa (fostul director al spitalului - n.r.) ori firma care a asigurat paza unitatii sanitare si al carei contract nu a mai fost prelungit. Serban a declarat ca a mai avut divergente cu fostul director Florian Popa, culminand, saptamana trecuta, cu o discutie telefonica in care acesta ar fi afirmat ca "isi va pune toate pilele in functie ca sa il dea jos".
Firma care a asigurat, pana in luna februarie, paza Spitalului Sf. Pantelimon, a pierdut contractul, dupa ce o companie concurenta a castigat licitatia organizata de actuala conducere a spitalului. Directorul Serban a mai indicat si problemele referitoare la politica de personal. Acesta a declarat ca a fost nevoit sa le refuze medicilor chirurgi Tomi Petre si Toma Popescu efectuarea garzilor, fapt care, in opinia sa, ar fi putut declansa cele intamplate. Medicul a mai precizat ca, in urma evenimentelor petrecute, a facut o plangere la Sectia 9 de Politie, mentionand ca a mai primit si in trecut amenintari, pe diverse cai, dar pe care nu le-a luat in seama. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.