Cosmin Olaroiu, antrenorul Stelei, a declarat inaintea antrenamentului de ieri dupa-amiaza ca si-ar fi dorit sa poata disputa inca o partida oficiala inaintea meciului cu Betis Sevilla, de pe 9 martie, din optimile de finala ale Cupei UEFA. "Nu stiu
Cosmin Olaroiu, antrenorul Stelei, a declarat inaintea antrenamentului de ieri dupa-amiaza ca si-ar fi dorit sa poata disputa inca o partida oficiala inaintea meciului cu Betis Sevilla, de pe 9 martie, din optimile de finala ale Cupei UEFA. "Nu stiu cat de buna este amanarea campionatului. Pacat ca nu putem juca si nu avem terenuri sa jucam. Este grav. Ar fi fost bun inca un meci inainte de turul cu Betis. Probabil ca meciul nostru s-ar fi putut juca, dar asta este. Trebuie sa ne pregatim pentru Betis si asa", a spus Olaroiu. Tehnicianul stelist a precizat ca incepand de astazi, va avea toti jucatorii la dispozitie. Intrebat despre situatia jucatorului peruan Gianmarco Loncharich, care se afla in probe la formatia "ros-albastra", Olaroiu a declarat: "Nu pot spune in cat timp ma voi decide in privinta lui. Depinde de antrenamente, de joc. Pot sa ma conving si intr-o zi, si intr-o saptamana. Impresarul lui mi-a prezentat un material cu el si am zis sa il vedem". La randul sau, jucatorul peruan Gianmarco Loncharich, care a fost adus la stadion de Vasilica Cristocea a spus ca Romania este o tara frumoasa. "Mai stiu ca Steaua este o mare echipa, este campioana en-titre si un nume cunoscut in Europa", a spus Loncharich. Altfel, transferul internationalului australian David Carney la Steaua are putine sanse sa se mai realizeze, pentru ca fotbalistul nu doreste sa joace in Romania mai mult de trei luni de zile, a declarat ieri impresarul Marcel Popescu. "Transferul lui Carney la Steaua este in impas, cu sanse foarte mici de a se realiza, deoarece jucatorul nu doreste sa evolueze mai mult de trei luni in Romania, in timp ce Steaua a solicitat sa aiba prima optiune de transfer din vara", a declarat Popescu.
Agentul a precizat ca fotbalistul care evolueaza la FC Sydney nu este foarte incantat de a evolua mai mult de trei luni in Romania din cauza imaginii nefavorabile a fotbalului romanesc peste hotare. Michael Thwaite, australian aflat in conflict cu FC National, a negat ca el I-ar fi spus lui Carney sa nu vinain Romania.
"Cu ocazia meciului cu Bahrain, l-am intalnit pentru prima data pe Carney si chiar m-a intrebat cateva lucruri despre Steaua. I-am recomandat sa vina in Romania deoarece Steaua este un club mare, care are rezultate foarte bune in Cupa UEFA", a declarat Thwaite. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.