Juniper Networks, una dintre principalele companii producatoare de echipamente de telecomunicatii la nivel mondial, isi consolideaza pozitia de lider mondial pe piata solutiilor de routing. Astfel, in prezent, Juniper Networks detine o cota de 30 la
Juniper Networks, una dintre principalele companii producatoare de echipamente de telecomunicatii la nivel mondial, isi consolideaza pozitia de lider mondial pe piata solutiilor de routing. Astfel, in prezent, Juniper Networks detine o cota de 30 la suta pe piata de routere high-end, 25,3 la suta pe piata de Service Provider Edge si 30,9 la suta pe piata de Service Provider Core Routing. Studiile au fost realizate de compania Synergy Research Group, iar instrumentele de masurare si analiza utilizate au fost cercetarea de piata, segmentarea pietei pe baza informatiilor tehnologice, metoda de masurare totala a pietei si tehnologiile de baze de date SQL. Juniper Networks si-a consolidat pozitia de lider pe pietele de Service Provider Edge si Service Provider Core Routing, cu o medie de 23,1 la suta pentru segmentul edge si 26,3 la suta pentru core.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.