Presedintele clubului profesionist Interbox, Eric Lucas, si antrenorul Stephane Larouche au anuntat, zilele trecute, ca i-au facut o oferta de 50.000 de dolari danezului Rudy Markussen pentru a-l convinge sa urce in ring cu Lucian Bute, informeaza "L
Presedintele clubului profesionist Interbox, Eric Lucas, si antrenorul Stephane Larouche au anuntat, zilele trecute, ca i-au facut o oferta de 50.000 de dolari danezului Rudy Markussen pentru a-l convinge sa urce in ring cu Lucian Bute, informeaza "Le Journal de Montreal". Considerat principalul favorit la titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea WBO, si al patrulea in topul favoritilor la versiunea WBA, Markussen, cu 33 de victorii la activ, este considerat o posibila rampa de lansare pentru Bute. "Markussen nu va face probabil nimic inainte de a cunoaste intentiile campionului mondial in versiunea WBO, Joe Calzaghe, dar oferta noastra este extrem de serioasa. Daca promotorul lui Markussen, Mogens Palle, cere ca meciul sa se dispute in Europa sau in SUA, nu vedem nici o problema, dar noi dorim ca acesta sa aiba loc la inceputul lunii iunie, la Centre Bell din Montreal. Un astfel de meci ar fi un pas urias in cariera lui Lucian", a declarat Larouche. Pana atunci, insa, Bute se va intalni, pe 24 martie, in ringul din "Centre Bell", cu argentinianul Hector Javier Velazco, intr-un meci pentru titlul mondial WBC. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.