Samsung va prezenta, la CeBIT 2006, noile produse din domeniul IT, al telecomunicatiilor si echipamentelor electronice de larg consum intr-un spatiu expozitional de peste 5.000 de metri patrati. Samsung va prezenta design-uri inovatoare pentru ecrane
Samsung va prezenta, la CeBIT 2006, noile produse din domeniul IT, al telecomunicatiilor si echipamentelor electronice de larg consum intr-un spatiu expozitional de peste 5.000 de metri patrati. Samsung va prezenta design-uri inovatoare pentru ecrane, PC-uri notebook cu carcasa de titaniu si imprimante laser color pentru toate situatiile.
Tendinta in sectorul monitoarelor pentru utilizatori individuali pune accent pe monitoarele TFT de calitate, cu design atragator. Noile display-uri de la Samsung, SyncMaster 761BF+ si SyncMaster 961BF+, ofera un timp de raspuns de o milisecunda si, prin urmare, sunt cele mai rapide unitati disponibile pe piata.
Samsung incearca sa deschida si noi drumuri in domeniul monitoarelor multifunctionale, impresionandu-si clientii cu un concept de display absolut nou. Noile monitoare Samsung Thin Client, ca de exemplu SyncMaster 710NT, sunt echipate cu propriul lor sistem inteligent - au implementat un sistem de operare Windows-CE, care garanteaza posibilitatea lucrului pe un server fara a avea acces la un PC.
In domeniul imprimantelor, Samsung va prezenta o noutate care vine sa rezolve problema spatiului. Cea mai mica imprimanta laser color din lume, CLP-300, incape pe orice birou. Cu o greutate de 13,6 kg, este unul dintre cele mai usoare dispozitive din clasa sa, dar nu impresioneaza numai prin design, ci si prin usurinta cu care poate fi utilizata.
Cu ocazia CeBIT, Samsung va stabili noi puncte de reper in ceea ce priveste calitatea imaginii televizate, raportul de contrast si stralucirea televizoarelor LCD. Noua serie de televizoare Bordeaux va impresiona prin panoul S-PVA, cu timp de reactie de numai 8 milisecunde, un raport de contrast de 5000:1 si, mai presus de orice, un unghi de vizualizare marit la 178.
Samsung combina pentru telefoanele sale mobile o forma minunata si tehnologii de ultima ora. Cele mai recente telefoane mobile de la Samsung sunt extrem de subtiri - modelul cel mai "suplu" (SGH- P300) are doar 8,9 milimetri si nu este mai inalt decat un teanc de 12 carti de vizita. Echipamentul include o camera megapixel, un player muzical si tehnologie Bluetooth, printre altele. Samsung isi va demonstra si pozitia de lider pe piata internationala in sectorul televizoarelor mobile, prezentand cel mai recent model al sau ce utilizeaza standardul pentru televiziune mobila DVB-H, telefonul SGH-P910 si demonstrand in direct functionarea tehnologiei DVB-H.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.