Primarul Neculai Ontanu a decis, in calitatea sa de presedinte al Comitetului antiepizootic al Sectorului 2 din Bucuresti, informarea populatiei despre pericolul pe care il reprezinta imbolnavirea pasarilor cu gripa aviara si a dispus raspandirea a p
Primarul Neculai Ontanu a decis, in calitatea sa de presedinte al Comitetului antiepizootic al Sectorului 2 din Bucuresti, informarea populatiei despre pericolul pe care il reprezinta imbolnavirea pasarilor cu gripa aviara si a dispus raspandirea a peste 50.000 de fluturasi cu obligatiile ce le revin detinatorilor de pasari, rate si gaste. O atentie deosebita a fost acordata cartierelor de case si a celor aflate langa luciurile de apa, respectiv Ostrov, Plumbuita, Colentina - zona veche, Andronache, Creanga, Baicului, Pantelimon, Tei, Floreasca si Fundeni. Detinatorii de pasari domestice au obligatia sa asigure izolarea acestora in curti si adaposturi si sa restrictioneze accesul ratelor si gastelor la luciul de apa. De asemenea, este interzis transportul acestora si comercializarea lor in piete. Cei care vor incalca aceste masuri destinate combaterii gripei aviare vor fi amendati cu sume cuprinse intre 400 - 800 lei noi. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.