DotCommerce a inrolat, pana in luna ianuarie 2006, pentru serviciul de acceptare plati pe card, un numar de 261 de comercianti, dintre care 193 sunt deja activi si proceseaza on-line. DotCommerce Romania este prima companie procesatoare de carti de c
DotCommerce a inrolat, pana in luna ianuarie 2006, pentru serviciul de acceptare plati pe card, un numar de 261 de comercianti, dintre care 193 sunt deja activi si proceseaza on-line. DotCommerce Romania este prima companie procesatoare de carti de credit/debit in Romania si pe pietele europene in dezvoltare, subsidiara DotCommerce LTD Boston. Compania este un payment gateway care ofera solutii de procesare on-line a platilor electronice atat pentru tranzactii B2B, B2C, C2C, cat si B2G, G2B, C2G, folosind tehnologii de securitate de ultima ora sustinute de o vasta experienta si profesionalism.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.