La revenirea in tara, jucatorii Nationalei nu s-au declarat prea incantati de victoria inregistrata in fata Sloveniei, echipa care a eliminat Romania la barajul de calificare pentru CM din 2002. "Mai bine bateam Slovenia in 2001 si ne calificam la Mo
La revenirea in tara, jucatorii Nationalei nu s-au declarat prea incantati de victoria inregistrata in fata Sloveniei, echipa care a eliminat Romania la barajul de calificare pentru CM din 2002. "Mai bine bateam Slovenia in 2001 si ne calificam la Mondiale si sa fi pierdut acum", a comentat Dorinel Munteanu, unul dintre putinii jucatori ramasi in Nationala de la "dubla" din 2001. "Nu are rost sa ne mai amintim acum ce a fost atunci. Ei au fost la Mondiale, iar noi am stat acasa. E bine ca in fotbal exista posibilitatea de revansa. Noi am jucat foarte bine acum, dar lor le-au lipsit cativa jucatori de baza", a declarat, la randul sau, capitanul Cristi Chivu. Fotbalistii mai tineri, care au vazut barajul de acum cinci ani la televizor, erau increzatori in vederea meciurilor oficiale pe care le vor sustine impotriva ex-iugoslavilor, in iunie anul viitor, in preliminariile pentru Euro 2008. "Putem batem Slovenia si acasa si in deplasare. Nu avem cum sa avem probleme cu ei", a spus Razvan Cocis. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.