Liderul PD Emil Boc a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca nu exclude o aderare a PD la Internationala Crestin-Democrata si a precizat ca, saptamana viitoare, va incepe discutiile cu liderii PPCD in privinta crearii unui partid popular. Boc a
Liderul PD Emil Boc a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca nu exclude o aderare a PD la Internationala Crestin-Democrata si a precizat ca, saptamana viitoare, va incepe discutiile cu liderii PPCD in privinta crearii unui partid popular. Boc a precizat ca eventuala aderare a PD la Internationala Crestin-Democrata nu a fost inca discutata in interiorul partidului, dar ca, teoretic, aceasta posibilitate ramane deschisa. "Vom discuta si vom vedea coordonatele politice pe care ne situam. Nu am facut o cerere in acest sens, dar, la nivel teoretic, ramane deschisa o asemenea posibilitate", a afirmat liderul PD, citat de Mediafax. El a reafirmat intentia PD de a crea un partid de centru dreapta, fundamentat pe doctrina populara. Boc a precizat ca, saptamana viitoare, va avea o discutie la nivel politic cu conducerea PPCD, pornind de la un numitor politic comun, respectiv platforma populara pe care se situeaza cele doua partide. Emil Boc a mai spus ca PD nu a avut si nici nu intentioneaza sa aiba vreun fel de contacte cu PNG, condus de Gigi Becali. Liderul PPCD, Gheorghe Ciuhandu, a declarat, miercuri, ca o discutie cu PD va trebui sa tina cont de faptul ca, in orice constructie, PPCD doreste sa ramana o entitate distincta. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.