La intrebarile adresate cititorilor nostrii intr'un numar anterior, primim la redactie zeci de raspunsuri zilnic. Acest lucru demonstreaza ca ziarul nostru este citit si mai mult decat atat problemele ce framanta pe distinsii nostrii cititori se rega
La intrebarile adresate cititorilor nostrii intr'un numar anterior, primim la redactie zeci de raspunsuri zilnic. Acest lucru demonstreaza ca ziarul nostru este citit si mai mult decat atat problemele ce framanta pe distinsii nostrii cititori se regasesc in paginile noastre. Iata ce ne raspunde un meserias la intrebarile puse de noi, si cum vede d-sa schimbarea in bine a situatiei de criza prin care trece tara si nevoile care il framanta:
1) Infrangerea speculei.
2) Criza apasa greu. In toate intreprinderile sa se micsoreze orele de lucru spre a face loc la cat mai multi care n'au de lucru.
3) Legi sanatoase in folosul poporului si inlocuirea cumularzilor si a sinecuristilor ( serpi veninosi)
4) Ziarul ZIUA sa scrie articole pline de adevar contra celor care fura tara si sa scrie lucruri serioase ca sa se lumineze poporul .
5) Curbele de sacrificiu sa nu fie decat pentru d-nii ministri si sefii cluburilor politice.
6) Scumpetea traiului in comparatie cu castigul limitat, ma lipseste de multe lucruri pentru familie.
7) Domnul primar sa nu ne mai duca cu zaharelul ca astupa gropile din oras si sa rezolve problema iluminatului.
ZIUA, 3 martie 1938


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.