In Romania, numarul persoanelor care apeleaza la serviciile oferite de centrele medicale private este din ce in ce mai mare. Aceasta tendinta este usor de explicat deoarece, spre deosebire de sistemul public de sanatate, in centrele private clientul
In Romania, numarul persoanelor care apeleaza la serviciile oferite de centrele medicale private este din ce in ce mai mare. Aceasta tendinta este usor de explicat deoarece, spre deosebire de sistemul public de sanatate, in centrele private clientul beneficiaza de cea mai recenta tehnologie, de servicii medicale de cea inalta calitate si este tratat cu mult mai mult respect. In plus, se pot obtine abonamente pentru serviciile medicale. Un astfel de centru medical privat (cu capital integral privat) este MedLife. Si ca dovada ca sunt din ce in ce mai multi romani care "se cauta" la centrele medicale private, numarul abonatilor la acesta companie a crescut cu 77% in 2005 fata de anul anterior, ajungand la 62.000 de persoane. In 2005 acesta companie a investit 3 milioane USD in tehnologie medicala de ultima generatie pentru sectiile de Oftalmologie, Dermatologie, Chirurgie etc, toate fiind reunite in Hyperclinica MedLife. O parte importanta a acestei afaceri o reprezinta cele 3 laboratoare proprii. Pentru 2006, se vor deschide doua clinici private MedLife in Constanta si Timisoara, iar in Capitala se va inaugura cel mai mare spital privat din Romania: Memorial Hospital. Accesul la serviciile medicale oferite de clinica MedLife se face fie prin intermediul abonamentelor contractate de companii pentru angajatii lor, fie individual prin contactarea directa a clinicii. Acesta companie ofera servicii prin 12 centre medicale in Bucuresti, centrul de referinta fiind Hyperclinica cu peste 3600 mp si 40 de cabinete medicale. In tara sunt oferite aceleasi servicii medicale prin intermediul a 80 de clinici medicale partenere din reteaua NetLife. (P.M.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.