HolFresh este un nou serviciu oferit de Holcim (Romania) clientilor sai. Prin acest nou serviciu constructorii pot mentine betonul proaspat pentru maximum jumatate de ora, timp suficient pentru pregatirea cofrajelor pe santier.
Echipamentul m

HolFresh este un nou serviciu oferit de Holcim (Romania) clientilor sai. Prin acest nou serviciu constructorii pot mentine betonul proaspat pentru maximum jumatate de ora, timp suficient pentru pregatirea cofrajelor pe santier.
Echipamentul mobil are o capacitate de 10 metri cubi de beton proaspat si este prevazut cu o rampa de acces pentru mixerul de beton. Bena basculanta, din otel masiv, are deschidere hidraulica si este usor de manevrat. Sistemul este prevazut si cu un vibrator pentru golirea rapida a betonului proaspat.
"In prezent, oferim acest serviciu inovator pe piata romaneasca clientilor nostri din Bucuresti si Craiova, dar intentionam sa-l extindem in toate statiile noastre de betoane, in functie de cerere.
HolFresh completeaza gama de servicii pe care o propunem clientilor nostri pentru a le putea satisface nevoile", a declarat Markus Wirth, director general Holcim (Romania). Echipamentul mobil cantareste 4,4 tone si se poate deplasa cu 60 km/h daca este tractat. Sistemele de franare si motoarele sunt protejate cu captuseli galvanizate. Datorita dimensiunilor sale (2,49 m latime, 2,94 m inaltime, 6,35 m lungime), HolFresh poate fi mutat in orice zona a santierului in care este nevoie de mentinerea betonului in stare proaspata. Echipamentul mobil HolFresh poate fi inchiriat de la statiile de betoane ecologice din Craiova si Bucuresti - Progresul, se mentioneaza in comunicatul transmis de companie. Holcim este unul dintre liderii mondiali in productia de ciment, betoane si agregate (nisip si pietris) si in servicii aferente industriei materialelor de constructie.
Compania elvetiana a cucerit o prezenta puternica pe piata in peste 70 de tari, pe toate continentele, operand peste 130 de fabrici de ciment si mai mult de 750 statii de betoane, avand aproximativ 61.000 de angajati. Holcim a fost una dintre primele companii din aceasta industrie care a investit in Europa de Est dupa 1989.

Holcim creste profitul companiei

Holcim (Romania) S.A. detine in prezent 3 fabrici de ciment in Turda, Campulung si Alesd, 14 statii ecologice de betoane si 4 statii de agregate. Holcim (Romania) are in prezent aproximativ 1.300 angajati. Anul trecut, Holcim a modernizat unitatea de la Alesd si a construit o noua linie de productie de clincher la Campulung. Fabrica va incepe productia din 2008 si va fi cea mai mare unitate de productie de ciment din Romania.
La sfarsitul lunii ianuarie, Holcim Romania a anuntat ca cifra de afaceri aferenta anului trecut a fost de 600 de milioane de lei (166 milioane euro), in crestere cu 14% fata de nivelul de circa 527 milioane lei (130 milioane euro) raportat in 2004.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.