Dezvoltand conceptul de eveniment de cariera, Bucharest Career Event pune baza relatiei companii - viitori angajati printr-o serie de mese rotunde care vor avea loc in principalele universitati bucurestene. Prin intermediul meselor rotunde pe care le

Dezvoltand conceptul de eveniment de cariera, Bucharest Career Event pune baza relatiei companii - viitori angajati printr-o serie de mese rotunde care vor avea loc in principalele universitati bucurestene. Prin intermediul meselor rotunde pe care le organizeaza, companiile sunt puse fata in fata cu studentii de top si cu cadrele universitare.
Discutiile, facilitate de specialisti ai Bucharest Career Event, se vor axa pe asteptarile reciproce ale partilor implicate si vor evidentia nevoile acestora in cadrul unui eveniment de cariera.
"Echipa Bucharest Career Event crede in rolul social al unui eveniment de cariera", explica Radu Achihai, director de marketing al Bucharest Career Event, "si dorim sa facem trecerea studentilor de la mediul universitar la cel de afaceri cat mai comoda. Aducem reprezentanti ai corporatiilor sa discute direct cu acestia, sa le ofere o imagine din interior, pentru a-i pregati pentru primele etape din procesul de recrutare".
Prin intermediul organizatiilor partenere, Bucharest Career Event aduna acei studenti cu rezultate deosebite si cu implicare extracurriculara sa-si expuna in fata companiilor nevoile si asteptarile si sa duca inapoi, in mediul studentesc, rezultatele discutiilor purtate.
Prin implicarea profesorilor, companiile au acces la punctul de vedere al formatorilor acestor tineri profesionisti.
Seria de mese rotunde se va desfasura in perioada 9 -17 martie 2006, in Universitatea Bucuresti, Academia de Studii Economice, Facultatea de Medicina si Farmacie, Universitatea Politehnica si Universitatea de Constructii, la discutii participand peste 100 de studenti.

Oportunitati in domeniul IT

De curand, Bucharest Career Event a semnat un parteneriat strategic cu Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software, pentru a veni in intampinarea nevoilor de recrutare ale companiilor din aceasta ramura industriala.
Plecand de la scopul comun de a sprijini companiile care activeaza pe piata de IT si telecomunicatii din Romania, Bucharest Career Event si ARIES au decis sa isi sprijine reciproc actiunile printr-un parteneriat care nu se va limita la editia din aceasta primavara.
"Vom promova numele acestor companii, oferta lor pentru piata fortei de munca, in randul tinerilor absolventi si al studentilor de la facultatile de specialitate din cadrul Universitatii Politehnice, ai Universitatii din Bucuresti si Academiei de Studii Economice", spune Radu Achihai, director de marketing al evenimentului, "pentru a le oferi acestor tineri sansa de a-si incepe cariera in companii de top".
ARIES reuneste nume de marca ale pietei de software si telecomunicatii din tara, companii care pun la dispozitie un numar impresionant de posturi dintr-o gama larga de domenii.
De aceea, parteneriatul cu Bucharest Career Event este unul natural, acest eveniment pornind tocmai de la ideea de a pune fata in fata cei mai mari angajatori din Romania si tinerii cu studii universitare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.