Dintr-o lista initiala de 27 de autoturisme din toata lumea au mai ramas zece finaliste, din care una va castiga titlul de Masina Anului 2006 - in lume. Cele zece sunt BMW 3-Series, Honda Civic/Civic Hybrid, Land Rover Range Rover Sport, Lexus IS, Ma
Dintr-o lista initiala de 27 de autoturisme din toata lumea au mai ramas zece finaliste, din care una va castiga titlul de Masina Anului 2006 - in lume. Cele zece sunt BMW 3-Series, Honda Civic/Civic Hybrid, Land Rover Range Rover Sport, Lexus IS, Mazda MX-5, Mercedes-Benz M-Class, Mercedes-Benz S-Class, Porsche Cayman S, Suzuki Swift si Volkwagen Passat.
Lista celor zece masini a fost decisa de catre un juriu format din 46 de jurnalisti auto din intreaga lume, cu o foarte mare experienta in domeniu. Membrii juriului au facut o balanta intre reprezentanti din Asia, Europa, America de Nord si alte parti ale lumii.
Urmatorul pas al juriului este sa reevalueze topul celor zece masini finaliste pentru inca o runda ce va avea loc in martie. Fiecare masina va fi evaluata din punct de vedere al pretului, sigurantei, atentiei acordate protectiei mediului si atractia emotionala. Rezultatele primilor trei ocupanti ai celui mai mare top din lume va fi facut public pe 1 aprilie, iar pe 3 aprilie, in timpul unei conferinte de presa din cadrul Salonului Auto de la New York, va fi anuntat numele celei mai bune masini din lume.
Programul "The World Car of the Year" este administrat de o organizatie non-profit formata din sase jurnalisti ce supravegheaza si monitorizeaza integritatea procesului de votare, a celor 46 de membri ai juriului si programul de operare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.