Conducerea FR Baschet a prezentat, ieri, listele cu jucatorii romani si straini propusi pentru editia din acest an a "All Star Game", evenimente programate sa se desfasoare la Cluj (masculin), pe 15 aprilie, si Bucuresti (feminin), pe 19 aprilie. Urm
Conducerea FR Baschet a prezentat, ieri, listele cu jucatorii romani si straini propusi pentru editia din acest an a "All Star Game", evenimente programate sa se desfasoare la Cluj (masculin), pe 15 aprilie, si Bucuresti (feminin), pe 19 aprilie. Urmand modelul american, FRB a anuntat ca suporterii vor avea posibilitatea sa-si aleaga favoritii din echipa de baza prin vot on-line, urmand ca antrenorii conferintelor sa-i nominalizeze pe ceilalti sapte jucatori. Conform FRB, fanii isi vor putea exprima optiunile la adresa www.frbaschet.ro, in perioada 1-31 martie, urmand ca la inceputul lunii aprilie forul national sa anunte rezultatele votului on-line. De mentionat ca pe listele FRB figureaza pentru spectacolul feminin mai multe jucatoare de top, din echipa BC ICIM Arad fiind propuse cele mai multe sportive autohtone, in vreme ce la capitolul straniere echipa Olimpia are cinci nominalizari. La masculin, CSU Asesoft Ploiesti, Poli Mobitelco Cluj si Dinamo-Erbasu au cate cinci jucatori romani propusi pentru All Star Game, iar pentru echipa stranierilor sunt prezentati si cei 15 americani care activeaza in Divizia A! (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.