Vasile Turcu, unul dintre cei opt oameni de afaceri care au pornit tentativa de transformare a lui FC Dinamo in societate pe actiuni si care si-a anuntat plecarea odata cu Ioan Becali, pare sa se fi razgandit. "Poate nu o sa plec de la Dinamo, poate
Vasile Turcu, unul dintre cei opt oameni de afaceri care au pornit tentativa de transformare a lui FC Dinamo in societate pe actiuni si care si-a anuntat plecarea odata cu Ioan Becali, pare sa se fi razgandit. "Poate nu o sa plec de la Dinamo, poate am bani si cumpar actiunile de la Badea si pleaca el, nu eu, a declarat Turcu pentru Mediafax. "Poate nu o sa plece nici Giovanni...", a mai spus Turcu, care a adaugat ca a declarat la nervi ca paraseste gruparea din Stefan cel Mare. "Am investit munca si bani la Dinamo si nu mi se pare normal sa vina cineva acum si sa zica <<poftim banii si pleaca>>", a adaugat actionarul dinamovist. Turcu sustine ca nu exista motive temeinice pentru indepartarea presedintelui Ioan Becali. "De ce s-au gandit sa-l dea afara? Ca a platit datoriile la stat? Pentru ca dupa multi ani, salariile erau achitate la zi? Cand incepuse ca lucrurile sa se aseze, la Dinamo iar e haos si asta pentru ca vor unii si altii", a contraatacat Turcu, cel care este cunoscut pentru apropierea sa de fostul presedinte Ioan Becali. In final, omul de afaceri a amenintat ca va lua o decizie dupa ce va avea o intrevedere cu Vasile Blaga, Ministrul Administratiei si Internelor, caruia i-a solicitat o audienta pentru a i se plange de neregulile de la Dinamo. Conform dezvaluirilor din presa, Turcu desfasoara, prin firmele sale, mai multe lucrari de constructii la cladiri apartinand MAI. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.