Cu trei luni inaintea meciului de baraj pentru calificarea la Euro 2006, antrenorul reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, Gheorghe Tadici, s-a declarat multumit de valoarea jucatoarelor din tara si a adaugat ca i-ar fi foarte greu sa remarc
Cu trei luni inaintea meciului de baraj pentru calificarea la Euro 2006, antrenorul reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, Gheorghe Tadici, s-a declarat multumit de valoarea jucatoarelor din tara si a adaugat ca i-ar fi foarte greu sa remarce vreo sportiva dupa primul stagiu de pregatire din 2006, deoarece toate s-au straduit sa arate ca-si merita locul in echipa. "E greu sa alegem acum, pe loc, cele 12 jucatoare care vor forma nucleul handbalistelor din campionatul intern, pentru actiunile viitoare. Toate s-au straduit sa-si arate calitatile. Ma bucur ca s-a vazut si o emulatie pentru venirea la echipa nationala dupa performanta de la Mondiale. Asta ne si dorim", a spus Tadici, la putin timp dupa finalizarea minicantonamentului de la Sibiu. Conform programului stabilit de Tadici, urmatoarea reunire a lotului tricolor este prevazuta pentru intervalul 19-21 martie, la Ploiesti. "Avem programate doua meciuri de pregatire cu Turcia. Vor veni la aceasta actiune si jucatoare din campionatele straine, cu exceptia extremei Cristina Varzaru, care joaca in Liga Campionilor, cu Viborg", a mai declarat Tadici, punctand faptul ca la Ploiesti vor fi prezente stranierele Aurelia Bradeanu, Valentina Elisei-Ardean, Narcisa Lecusanu, Steluta Luca, Ionela Galca si Oana Soit. Reamintim ca Romania va juca intr-o dubla mansa impotriva Serbiei&Muntenegru, in cadrul play-off-ului Euro 2006, pe 27/28 mai si pe 3/4 iunie. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.