Rompetrol Rafinare a revenit, ieri, la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), dupa doua sedinte de suspendare, cotatia crescand in prima parte a zilei cu aproape 10%, pe o lichiditate destul de ridicata, de 4,8 milioane de lei. La sfarsit
Rompetrol Rafinare a revenit, ieri, la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), dupa doua sedinte de suspendare, cotatia crescand in prima parte a zilei cu aproape 10%, pe o lichiditate destul de ridicata, de 4,8 milioane de lei. La sfarsitul sedintei, pretul actiunilor a inregistrat o crestere de 11,58% fata de inchiderea din ultima sedinta in care au fost tranzactionate, stabilindu-se la 10,6 bani/actiune. Tranzactiile cu titlurile Rompetrol au fost sistate vineri, in contextul in care era programata judecarea propunerii de arestare a lui Dinu Patriciu, presedintele Rompetrol, grup din care face parte societatea Rompetrol Rafinare. Actiunile societatii care detine rafinaria Petromidia, au ramas suspendate si luni de la tranzactionare, in cursul zilei fiind anuntate deciziile adoptate sambata in Adunarea Generala a Actionarilor privind modificarile in componenta consiliului de administratie. (A.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.