Consilierul de stat pe probleme de sport Octavian Belu a declarat ieri, pentru Mediafax, ca a reusit sa obtina acceptul Nadiei Comaneci de a face parte din Comisia prezidentiala pentru sustinerea sportului romanesc, un raspuns similar primind si de l
Consilierul de stat pe probleme de sport Octavian Belu a declarat ieri, pentru Mediafax, ca a reusit sa obtina acceptul Nadiei Comaneci de a face parte din Comisia prezidentiala pentru sustinerea sportului romanesc, un raspuns similar primind si de la Ghita Muresan, singurul baschetbalist roman care a activat cu succes in NBA. "In afara celor doi, mai avem acceptul lui Ivan Patzaichin, al Iolandei Balas-Soter si al lui Ilie Nastase pentru aceasta comisie. Pe viitor, vrem sa aducem in avanscena si alti mari sportivi si antrenori. Unii au fost uitati si nu este drept, mai ales ca imaginea si experienta lor poate fi folosita in mod pozitiv", a declarat Belu, care conduce si coordoneaza impreuna cu Mariana Bitang activitatea comisiei prezidentiale constituita pe data de 23 februarie, la Palatul Cotroceni, in cadrul unei sedinte la care a fost prezent si presedintele Romaniei, Traian Basescu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.