Cotidianul spaniol El Mundo Deportivo a notat ieri ca FC Barcelona doreste achizitionarea unui fundas, iar preferintele antrenorului Frank Rijkaard si ale presedintelui Joan Laporta se indreapta spre Jorge Andrade (Deportivo La Coruna) si Cristian Ch
Cotidianul spaniol El Mundo Deportivo a notat ieri ca FC Barcelona doreste achizitionarea unui fundas, iar preferintele antrenorului Frank Rijkaard si ale presedintelui Joan Laporta se indreapta spre Jorge Andrade (Deportivo La Coruna) si Cristian Chivu (AS Roma). "FC Barcelona cauta un fundas puternic, cu o lovitura buna de cap, rapid si capabil sa decida o partida. Adica, un adevarat numar 1. Iar ca model este capitanul echipei Chelsea, John Terry. Atat antrenorul Frank Rijkaard, cat si presedintele Joan Laporta, se ocupa de acest aspect, iar in topul preferintelor se afla Jorge Andrade si Christian Chivu", scrie El Mundo Deportivo. Cotidianul citat noteaza ca romanul Chivu este extracomunitar, dar poate juca si comunitar "B", exact ca Nihat la Real Sociedad, sau ca Rustu Recber. Mai mult, Barcelona n-ar fi nevoita sa scoata din buzunar prea multi bani, fiindca din vara se va aplica o noua prevedere a FIFA, care spune ca un jucator aflat de trei ani la acelasi club poate pleca pentru un procent din valoarea de la cumparare, iar in cazul capitanului Nationalei ar fi vorba de 8 milioane de euro. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.