Femeile interesate sa lucreze in Spania pot sa se inscrie in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca pe tot parcursul lunii martie 2006. Inscrierea in baza de date se face in intervalul orar 9.00-16.00, la sediul Oficiului, din Strad
Femeile interesate sa lucreze in Spania pot sa se inscrie in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca pe tot parcursul lunii martie 2006. Inscrierea in baza de date se face in intervalul orar 9.00-16.00, la sediul Oficiului, din Strada Valter Maracineanu, nr.1-3, sector 1, Bucuresti. Potrivit OMFM, la inscriere pot participa numai persoanele de sex feminin cu varsta cuprinsa intre 20 si 40 ani care doresc sa lucreze in domeniul agricol.
Documentele necesare la preselectie sunt copii dupa BI/CI si pasaport cu valabilitate de minimum sase luni, fisa personala, CV in limba romana, copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare, copie legalizata a carnetului de munca, adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca este clinic sanatoasa.
De asemenea, se mai solicita pentru inscriere in baza de date cazierul judiciar in original care sa ateste ca nu are antecedente penale, declaratie pe proprie raspundere legalizata la notariat, din care sa rezulte ca solicitanta nu beneficiaza de pensie de invaliditate.
Totodata, se mai cere o declaratie pe proprie raspundere, legalizata la notariat, din care sa rezulte numarul de copii minori pe care solicitanta ii are in intretinere, documente care sa ateste experienta in agricultura si doua fotografii tip pasaport.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.