"Daca am povesti despre ovatiile spectatorilor atat din timpul reprezentatiilor, cat si de la sfarsitul acestora, sau daca am enunta faptul ca, in prima seara, ambasadorul Frantei la Canberra s-a ridicat si a strigat <<Bravo>>, ar fi cons
"Daca am povesti despre ovatiile spectatorilor atat din timpul reprezentatiilor, cat si de la sfarsitul acestora, sau daca am enunta faptul ca, in prima seara, ambasadorul Frantei la Canberra s-a ridicat si a strigat <<Bravo>>, ar fi considerata poate o lauda de sine. Nu putem insa sa nu fim mandri de succesul avut si sa nu va impartasim bucuria pe care am trait-o in urma acestei experiente culturale", afirma Adriana Trandafir, protagonista in spectacolul "Scaunele", jucat, intre 14-16 februarie, la Canberra (Australia). Romania a participat la Festivalul National Multicultural Canberra (6-19 februarie) prin Compania de Teatru D'aya. Reprezentatiile au avut loc in limba engleza, iar pe scena au urcat Adriana Trandafir, Ioana Marchidan si Gabriel Fatu. La realizarea spectacolului au contribuit Ioana Marchidan (coregrafia), Doina Levintza (scenografia) si Chris Simion (regia). In prima seara de spectacol din festival au fost prezenti numerosi ambasadori si reprezentanti ai corpului diplomatic care au onorat invitatia lansata de catre Ambasada Romaniei la Canberra. A doua si a treia seara publicul a fost format din australieni si artisti din alte tari. "Scaunele" a fost singurul spectacol romanesc din aceasta editie a festivalului. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.