Marian Oprea a castigat detasat proba de triplusalt din cadrul meeting-ului atletic international de sala de la Gent (Belgia), KBC Flanders Indoor, cu performanta de 17,42 m. Oprea i-a devansat pe brazilianul Jadel Gregorio (16,82 m) si pe Randy Lewi
Marian Oprea a castigat detasat proba de triplusalt din cadrul meeting-ului atletic international de sala de la Gent (Belgia), KBC Flanders Indoor, cu performanta de 17,42 m. Oprea i-a devansat pe brazilianul Jadel Gregorio (16,82 m) si pe Randy Lewis (Grenada), cu 16,50 m. "Nu sunt obisnuit cu o astfel de pista, mi s-a parut prea dura. Glezna ma supara putin si nu am dorit sa mai risc", a declarat dupa competitie Oprea, care nu a efectuat decat doua sarituri valabile (a doua de 16,89 m) si una depasita. Marian Oprea a declarat ca va merge la Campionatele Mondiale de sala de la Moscova, programate intre 10-12 martie, ca favorit, dar nu e sigur ca va castiga titlul: "Sper sa cuceresc o medalie. Dar, dupa cum sar in ultima perioada, un nou record mondial de sala este in aer". Alte doua tricolore au concurat la Gent, Angela Morosanu, locul patru la 60 m, si Mihaela Neacsu, pozitia a sasea la 800 m. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.