Ioan Becali (foto), fost presedinte executiv la Dinamo, I-a acuzat dur pe partenerii alaturi de care dorea sa transforme clubul in societate pe actiuni. "Cei ramasi acolo vor sa distrga pe Dinamo. Nu se gandesc decat la interesul lor, nu la cel al ec
Ioan Becali (foto), fost presedinte executiv la Dinamo, I-a acuzat dur pe partenerii alaturi de care dorea sa transforme clubul in societate pe actiuni. "Cei ramasi acolo vor sa distrga pe Dinamo. Nu se gandesc decat la interesul lor, nu la cel al echipei. Mai sunt inca jucatori detinuti in coproprietate, 30% clubul si 70% nu stiu ce limited din Cipru. Grigorie este 50% al lui Dinamo si 50% al unei societati", a acuzat Becali duminica seara, la emisiunea "Realitatea sportiva", referindu-se la faptul ca mijlocasul care a fost la un pas sa plece la Wisla Cracovia ii apartine pe jumatate lui Gigi Netoiu. "De plecarea mea se vor bucura oamenii care nu doreau decat sa intre fara bilet pe stadion si care voiau numai facilitati. Eu voi ramane un suporter al lui Dinamo si voi merge pe stadion, la tribuna, sa vad cum vor distruge acesti oameni clubul", a comentat fostul impresar, care a renuntat la functia de presedinte executiv al "cainilor"si care, in urmatoarele zile, isi va ceda si actiunile detinute catre restul investitorilor. Becali a tinut sa precizeze sI ca indepartarea sa de la Dinamo nu a fost dictata de Ministerul Administratiei si Internelor, dupa ce s-a vorbit de mai multe ori de neintelegerile dintre el sI chestorul Nicolae Berechet. "Am avut o colaborare foarte buna cu ministerul, chiar au fost oameni de acolo care mi-au cerut sa nu plec", a spus Ioan Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.