Gica Hagi, antrenorul lui Poli Timisoara, s-a declarat ieri optimist in privinta sanselor pe care le au Steaua si Rapid sa mai treaca un tur in Cupa UEFA. "Adversarii din Cupa UEFA sunt din ce in ce mai buni, e normal. Pana acum au fost buni, dar de
Gica Hagi, antrenorul lui Poli Timisoara, s-a declarat ieri optimist in privinta sanselor pe care le au Steaua si Rapid sa mai treaca un tur in Cupa UEFA. "Adversarii din Cupa UEFA sunt din ce in ce mai buni, e normal. Pana acum au fost buni, dar de acum vor fi foarte buni si va fi mult mai greu. Dar cele doua au sanse mari sa mearga mai departe", a afirmat Hagi. Totusi, "Regele" s-a indoit de capacitatea celor doua sa ajunga pana in finala competitiei, apreciind ca se vorbeste prea mult. "In Romania cand e vorba de laudat imediat toti iesim in fata. Mai greu la insuccese, dar la succese toata lumea iese in fata. Sa-i lasam sa vorbeasca. Steaua ajunge pentru a doua oara in primavara, iar Rapidul a confirmat faptul ca daca lucrezi bine doi sau trei ani atunci vin si rezultatele", a spus Hagi. El s-a referit si la echipa sa si la posibilitatea de a atinge performantele rivalilor. "Presiunea e acum la cei mari care pleaca intotdeauna obligati sa castige. Poli e obligata sa arate ca e in crestere si ca la anul se va bate pentru titlu", a explicat Hagi. Tehnicianul a negat ca va juca in ultima etapa de campionat contra formatiei Dinamo: "Eu m-am lasat de cariera de jucator de patru ani. Nu are rost intrebarea". Gheorghe Hagi nu a fost surprins de faptul ca tehnicianul italian Alberto Zaccheroni a vorbit despre el la consfatuirea organizata ieri de Scoala Federala de Antrenori la FRF. "Pai de mine cine nu vorbeste? Sa ma laud si eu acum. Daca l-am scos de doua ori cu Galatasaray si l-am batut, e normal. Vorbind serios acum, e lumea fotbalului, ne cunoastem. Ii multumim ca a venit in Romania si ne-a spus lucruri private din viata lui. Ne-a aratat cum joaca si ce sistem a folosit in cariera lui", a explicat antrenorul lui Poli Timisoara. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.