"Am hotarat sa-i facem o primire speciala comandantului George Boroi. Mai exact, sa-l asteptam la aeroport cu toata echipa si, desigur, cu medaliile si trofeul proaspat cucerit", ne-a declarat, ieri, presedintele sectiei de hochei, Cristian Cirlan. I
"Am hotarat sa-i facem o primire speciala comandantului George Boroi. Mai exact, sa-l asteptam la aeroport cu toata echipa si, desigur, cu medaliile si trofeul proaspat cucerit", ne-a declarat, ieri, presedintele sectiei de hochei, Cristian Cirlan. Invitat de catre FR Atletism la o competitie atletica de ekiden in Japonia, comandantul clubului militar nu a putut fi prezent la finala de vineri dintre Steaua Suki si SC Miercurea-Ciuc. "Ne-a sunat imediat dupa meci pentru a ne felicita, dupa ce a trait tensiunea finalei accentuata de miile de kilometri departare", a incheiat Cirlan. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.