Meteorologii anunta vreme rea, cu precipitatii insemnate cantitativ si cu vant, in 21 de judete, in intervalul 28.02, ora 14 - 1.03, ora 20, se arata intr-un comunicat al Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor. Atentionarea meteorologica a fost
Meteorologii anunta vreme rea, cu precipitatii insemnate cantitativ si cu vant, in 21 de judete, in intervalul 28.02, ora 14 - 1.03, ora 20, se arata intr-un comunicat al Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor. Atentionarea meteorologica a fost transmisa catre 21 de prefecturi, in judetele: Arges, Bacau, Braila, Botosani, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Galati, Giurgiu, Ialomita, Iasi, Ilfov, Neamt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vrancea si Bucuresti. Astfel, va ninge in toata tara, iar in Muntenia, Moldova, Carpatii Orientali si Meridionali ninsorile vor fi mai abundente (cantitati de apa local peste 10-15 l/mp), in unele zone stratul de zapada nou depus putand fi semnificativ. In Dobrogea precipitatiile vor fi sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare si izolat cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp. Vantul va prezenta intensificari in regiunile sud-estice si la munte.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.