Antrenorii romani prezentI ieri la FRF pentru a-l asculta pe italianul Alberto Zaccheroni au comentat pe marginea despartirii lui Esteban Vigo de Dinamo.
"Romania e obisnuita cu astfel de lucruri inaintea inceperii campionatului. Dar si in Polo
Antrenorii romani prezentI ieri la FRF pentru a-l asculta pe italianul Alberto Zaccheroni au comentat pe marginea despartirii lui Esteban Vigo de Dinamo.
"Romania e obisnuita cu astfel de lucruri inaintea inceperii campionatului. Dar si in Polonia a fost un caz, cand un antrenor a demisionat la doar doua saptamani dupa ce semnase un contract valabil zece ani. Pe mine la Dinamo ma surprinde plecarea lui Giovanni. Nu ma asteptam, mai ales ca echipa e pe primul loc", a precizat Dan Petrescu, antrenorul Wislei Cracovia. El s-aluat de conducerea lui Dinamo. "Am vrut sa iau multi jucatori romani la Wisla. Am incercat, dar ghinionul si neseriozitatea a facut ca pana la urma sa nu ii pot lua. Am batut palma, am primit OK-ul pentru Galamaz si Grigorie, dar nici pana azi nu m-a lamurit nimeni de ce au cazut transferurile. Iar in Polonia cand ma voi intoarce, eu voi fi cel neserios. Pentru mine va fi greu sa mai lucrez in viitor cu oameni din Romania pentru ca nu sunt seriosi", a explicat Dan Petrescu. "Esteban n-are nici o vina, doar a fost numit antrenor. A plecat cu un gust amar despre ce se poate intampla in Romania. N-o sa mai vina prea curand aici, iar reclama pe care ne-o va face va fi negativa", a comentat Mircea Rednic, de la FC Vaslui, anuntand si ca nu ar accepta sa vina la Dinamo. Comentand plecarea lui Ioan Becali de la Dinamo, Rednic a amintit de faptul ca a fost demis de la Rapid cand acesta a venit presedinte la gruparea giulesteana. "Nu doresc raul nimanui, dar asta este viata, Dumnezeu plateste". "Esteban trebuia sa ramana. Din pacate, a facut si perioada de pregatire cu echipa. Este un punct slab pentru el ca antrenor. Daca cei din conducere nu au vrut sa renunte la el, trebuia sa ramana. Probabil se simtea amenintat, exista presiune si nu rezista", a spus Ioan Andone, cel care a fost demis in decembrie de la Dinamo pentru a-I face loc lui Esteban Vigo. "M-as intoarce cu placere pentru suporteri, pentru jucatori, dar pana in mai contractul meu nu poate fi rupt. Nu se pune problema unei compensatii financiare. Daca nu eram sub contract, cu placere reveneam. Daca ma simt razbunat dupa plecarea lui Ioan Becali? Nu se pune problema asa", a comentat Andone. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.