Cam ciudata curtea asta cu nabadai pe care PD-ul o face, insistent, PNL-ului, si care mie-mi aminteste diverse secvente din literatura (faulkneriene, rebreaniene, balzaciene) unde un june mai sarac vrea sa puna mana pe zestrea unei fete bogate, chiar
Cam ciudata curtea asta cu nabadai pe care PD-ul o face, insistent, PNL-ului, si care mie-mi aminteste diverse secvente din literatura (faulkneriene, rebreaniene, balzaciene) unde un june mai sarac vrea sa puna mana pe zestrea unei fete bogate, chiar daca pentru asta, inainte de nunta, trebuie s-o cam siluiasca. "Ori te mariti cu mine, ori te omor!", cam asta era ieri dimineata sensul unei declaratii, la "Realitatea TV", a unui lider PD (Preda parca se numea). Nerabdarea agresiva din partea petitorului - in conditiile in care orice unire, orice impletire matrimoniala ar trebui sa presupuna daca nu neaparat iubire, atunci macar bune intentii reciproce si mult, mult calm - nu-mi miroase a bine. Si de ce neaparat "mireasa" trebuie sa devina "populara" cand ea e, prin origine, structura si avere, o aristocrata? Daca nu se trage din fostele organizatii de baza ale Partidului Comunist Roman (ceea ce democratilor nostri le este peste mana sa recunoasca) si n-au nici o legatura cu democratii americani (ceea ce e la mintea cocosului), atunci de unde se trage PD-ul? Tot din rubasca lui Ion Iliescu. Or, PNL-ul are, totusi, o alta istorie, in chiar istoria Romaniei.
N-am cum sa stiu daca nunta asta impotriva naturii se va face sau nu, dar pot sa bag mana-n foc ca daca se va face, nasi vor fi, singuri, Mona Musca si Theodor Stolojan, iar fecior de onoare - Valeriu Stoica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.