10 milioane RON pe BER

Valoarea totala a tranzactiilor derulate saptamana trecuta pe piata Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti s-a cifrat la 9,87 milioane lei noi. Potrivit raportului furnizat de Rasdaq, au fost efectuate transferuri c
10 milioane RON pe BER

Valoarea totala a tranzactiilor derulate saptamana trecuta pe piata Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti s-a cifrat la 9,87 milioane lei noi. Potrivit raportului furnizat de Rasdaq, au fost efectuate transferuri cu 10,84 milioane actiuni.
Actiunile Mittal Steel SA au revenit pe crestere si au inchis sedinta de tranzactionare de vineri la 7,8 RON, dupa ce saptamana trecuta au scazut pana la 6,6 RON. Volumul total raportat a fost de 25.700 actiuni. Actiunile Elpreco Craiova au continuat scaderea si in aceasta saptamana, ultimul pret fiind de 60 RON, iar schimburile au insumat 1.396 actiuni. Chiar daca volatilitatea a fost scazuta, Iproeb Bistrita s-a situat pe primul loc in topul celor mai tranzactionati emitenti. Volumul total a fost de 70.000 actiuni, iar valoarea totala a tranzactiilor s-a cifrat la 97.000 RON. Pe locul doi in ceea ce priveste numarul de tranzactii realizate s-a situat Albalact, emitent ale carui actiuni au inregistrat un nou minim istoric, la pretul de 0,47 RON. Volumul total raportat a fost mai redus, de numai 284.000 actiuni, iar valoarea totala a tranzactiilor de 136.000 RON.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.