Razvan Lucescu, antrenorul giulestenilor, era extrem de calm dupa terminarea partidei. "In acest moment vreau sa ne bucuram de victorie si sa uitam de fotbal. Avem dreptul acesta. Sunt foarte multumit de evolutia jucatorilor mei, in special de Nae Co
Razvan Lucescu, antrenorul giulestenilor, era extrem de calm dupa terminarea partidei. "In acest moment vreau sa ne bucuram de victorie si sa uitam de fotbal. Avem dreptul acesta. Sunt foarte multumit de evolutia jucatorilor mei, in special de Nae Constantin, care a dovedit ca este un profesionist 100%. De asemenea, il remarc pe Maldarasanu, care s-a si accidentat, pentru daruirea de care a dat dovada. Nu stiu nimic de adversarii pe care i-am putea intalni, dar am tot timpul sa ma informez", a declarat Lucescu. De partea cealalta, antrenorul Falko Gotz a urat Rapidului sa castige Cupa UEFA. Jucatorii lui Razvan Lucescu au trait din plin calificarea in optimile competitiei si nu au sesizat grijile financiare ale patronului. "Sunt foarte fericit, este cea mai mare performanta a Rapidului. Am fost siguri de calificare abia cand arbitrul a fluierat finalul meciului", a spus Coman. Daniel Niculae, care a marcat primul gol al formatiei sale, a precizat ca stia ca partida va fi una pe viata si pe moarte. "Ma bucur ca am reusit sa mergem mai departe. La inceput a fost o dominare a celor de la Hertha, dar apoi ne-am revenit. Cu banii castigati mi-am mai luat o camera la viitorul meu apartament", a spus jucatorul. Mugurel Buga a afirmat ca jucatorii rapidisti au tot dreptul acum sa fie aroganti. "Daca ne-a mers bine cu nemtii, sper sa ne mearga bine si de acum inainte", a adaugat "Pele". "Deocamdata este o noapte de poveste, sper sa nu se termine aici. Nu stiu ce as prefera in continuare. Speram sa fie din ce in ce mai bine, dar va fi din ce in ce mai greu. Banii nu sunt importanti, pentru ca oricum vin. Important e ca scrie in istorie", a declarat fundasul Ionut Rada.
Tariceanu rapidist
Daca presedintele Traian Basescu si-a anuntat dinainte prezenta pe stadionul din Giulesti, surpriza serii de joi a constituit-o aparitia premierului Calin Popescu-Tariceanu, impreuna cu sotia. Primul-ministru si-a amintit ca Rapidul este echipa sa din copilarie si a declarat ca a avut emotii mari in prime repriza. "Nu stiu daca Romania este mai buna decat Germania, dar precis Rapidul este mai bun decat Hertha", a spus Tariceanu la finalul partidei. Anul trecut, primul-ministru, un fan al automobilismului, a declarat ca sportul nu este in primele 10 prioritati ale guvernului pe care il conduce. Presedintele a plecat de pe stadion chiar inainte de marcarea golului doi, dar s-a bucurat cand a aflat de reusita lui Buga. "S-a facut 2-0, cum am prezis, ma duc la Steaua", a spus Basescu, care l-a remarcat de la Rapid pe armeanul Karamian. Pe stadionul din Giulesti au mai fost prezenti, printre altii, Mircea Geoana, presedintele PSD, si Attila Verestoy, de la UDMR. (N.G.)
RAPID - HERTHA 2-0 (0-0)
A marcat: D. NICULAE (53), BUGA (74).
Stadion: "Giulesti - Valentin Stanescu"; spectatori: 20.000.
RAPID: D. Coman - M. Constantin, Maftei, I. Rada - Badoi, E. Dica, Maldarasanu (86 R. Stancu), Art. Karamian - Val. Negru (49 N. Constantin), D. Niculae (90 Vasilache), Buga. Antrenor: R. Lucescu.
Rezerve nefolosite: Minca - I. Stancu, Perja, N. Grigore.
HERTHA: Fiedler - Chahed, Friedrich, Van Burik (76 Samba), Fahti - Schmidt, Marx (67 Cairo), Marcelinho (78 Dejagah), Gilberto - Sverkos, Okoronkwo. Antrenor: F. Gotz.
Rezerve nefolosite: Tremmel - Covic, Salihovic.
Cartonase galbene: Val. Negru (32), Badoi (48) / Friedrich (43), Sverkos (52), Chahed (77).
Au arbitrat: B. Layec - P. Reinbold, J.-M. Cazali (toti din Franta).
In tur: Hertha - Rapid 0-1.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.