Toata suflarea stelista era dezamagita joi seara, dupa esecul neasteptat inregistrat in fata lui Heerenveen. Invingatori cu 3-1 in prima mansa, ros-albastrii visau la un succes clar in fata olandezilor, motiv pentru care fanii au epuizat biletele cu
Toata suflarea stelista era dezamagita joi seara, dupa esecul neasteptat inregistrat in fata lui Heerenveen. Invingatori cu 3-1 in prima mansa, ros-albastrii visau la un succes clar in fata olandezilor, motiv pentru care fanii au epuizat biletele cu trei zile inainte de meci, atmosfera de pe "National" fiind fantastica. Pana la urma a fost doar mult zgomot pentru nimic, fiindca echipa lui Olaroiu a jucat modest, desi vointa nu i-a lipsit. In conditiile in care Heerenveen a surprins, cel putin in prima parte, printr-o asezare foarte defensiva, Steaua nu a gasit drumul spre buturile oaspetilor, iar spre final s-a multumit sa apere, fara succes, rezultatul de egalitate. Poate nu atat infrangerea a deranjat excesiv, cat jocul neconvingator, dovedit de faptul ca ros-albastrii au tras primul sut pe spatiul portii in minutul 90, prin Paraschiv! Primul care a sesizat evolutia modesta a fost chiar capitanul Mirel Radoi. "Va trebui sa ne trezim, pentru ca mai este putin pana la inceperea campionatului si nu suntem pe drumul cel bun. Vorbeam de semifinale si finale, dar iata ca ne trezesc altii din somn. Imi fac mari griji pentru campionat, pentru ca mai mult imi doresc sa castig titlul decat finala UEFA", a punctat Radoi dupa meci. "Prima noastra suparare este ca ne-am dezamagit suporterii. I-am chemat la stadion, au inteles mesajul, dar i-am dezamagit. Nu avem scuze pentru asta. Olaroiu are cel mai mult de suferit in urma acestui rezultat. Am jucat relaxati", a mai apreciat capitanul Stelei.
Gigi Becali: "De ce sa fiu suparat?"
Finantatorul Gigi Becali a iesit bucuros din tribuna oficiala, ignorand reprosurile suporterilor. "De ce sa fiu suparat? Calificare am vrut, calificare am avut. Inteleg supararea suporterilor, pentru ca au venit din toata tara la acest meci, dar sa nu uite ca ne-am calificat. Au fost 5-6 ocazii si putea sa fie 3-1 sau 4-1 pentru noi", a afirmat Becali. "Acum realizam dimensiunea victoriei de la Heerenveen. Nu a iesit asa cum am vrut noi, este greu sa joci la adapostul rezultatul si sa faci si spectacol. Daca marcam la una din ocaziile pe care ni le-am creat, poate ca altfel ar fi fost acum. Era bine sa fi pierdut acolo si sa fi castigat aici. Asa multumeam pe toata lumea", a comentat la randul sau Mihai Stoica, managerul general al campionilor. "Oli si-a indeplinit obiectivul, calificarea in optimi, asta in timp ce altii stau acasa si se uita la televizor, cum ar fi Sahtar. Tin sa multumesc in mod special ultrasilor pentru momentul in care grupuri izolate incercau sa strige impotriva noastra. Ultrasii au fost la inaltime", a comentat Stoica reactia de la final a suporterilor, cand s-a scandat "Rusine sa va fie!". (B.G.)
STEAUA - HEERENVEEN 0-1 (0-0)
A marcat: BRUGGINK (86).
Stadion: "National"; spectatori: 50.000.
STEAUA: Carlos - Ogararu, Goian, E. Baciu, Nesu - Nicolita (71 Oprita), Radoi, Paraschiv, Bostina (87 Cristocea) - N. Dica, V. Iacob (80 A. Cristea). Antrenor: C. Olaroiu. Rezerve nefolosite: Cernea - D. Balan, P. Marin, Lovin.
HEERENVEEN: Vandenbussche - Seip, Hansson, Breuer (46 J. Drost), Derveld - Prager, Norregaard (46 Bruggink), Pranjic - Yildirim, De Vries, L. Nilsson (70 Hanssen). Antrenor: G. Verbeek.
Rezerve nefolosite: Moeliker - H. Drost.
Cartonase galbene: Iacob (53) / Prager (21), Vandenbussche (55).
Au arbitrat: J. Jara - M. Zlamal, P. Filipek (toti din Cehia).
In tur: Heerenveen - Steaua 1-3.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.