Mirel Radoi a fost convocat de selectionerul Victor Piturca pentru turneul amical pe care Romania il va sustine in Cipru, in perioada 28 februarie - 1 martie. Piturca l-a reprimit, la 13 februarie, in circuitul echipei nationale, pe capitanul de la S
Mirel Radoi a fost convocat de selectionerul Victor Piturca pentru turneul amical pe care Romania il va sustine in Cipru, in perioada 28 februarie - 1 martie. Piturca l-a reprimit, la 13 februarie, in circuitul echipei nationale, pe capitanul de la Steaua, dupa opt luni si jumatate in care cei doi s-au aflat in conflict. Romania va intalni Armenia si Cipru sau Slovenia in cadrul celei de-a X-a editii a turneului amical din Cipru. Romania a fost repartizata in Grupa a 2-a a competitiei si va intalni in primul meci selectionata Armeniei, la 28 februarie, de la ora 17, pe Stadionul "GSP" din Nicosia. In aceeasi zi, in cealalta intalnire a grupei vor juca Cipru si Slovenia, pe Stadionul "Antonis Papadopoulos" din Larnaca. Pe 1 martie, Romania va intalni, in functie de rezultatul din primul meci, invinsa sau invingatoarea partidei Cipru - Slovenia, pe Stadionul "GSZ" din Larnaca, de la ora 17. Pentru turneul din Cipru au fost convocati urmatorii jucatori: Bogdan Lobont (Fiorentina), Danut Coman (Rapid) - portari; Cosmin Contra (Getafe), Valentin Badoi (Rapid), Dorin Goian, Mihai Nesu (ambii de la Steaua), Adrian Iencsi, Gabriel Tamas (ambii de la Spartak Moscova), Cristian Chivu (AS Roma), Razvan Rat (Sahtar Donetk) - fundasi; Razvan Cocis (Serif Tiraspol), Tiberiu Balan (Sportul Studentesc), Ovidiu Petre ("Poli" Timisoara), Mirel Radoi (Steaua), Dorinel Munteanu (CFR Cluj), Bogdan Patrascu (Piacenza), Florentin Petre (Dinamo) - mijlocasi; Daniel Oprita (Steaua), Ionut Mazilu (Sportul Studentesc), Daniel Niculae (Rapid), Adrian Mutu (Juventus Torino) si Ianis Zicu (Dinamo) - atacanti. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.